15. maaliskuuta 2014

Onnellisuuden salaisuus

Jos haluat tehdä ihmisen onnelliseksi,
niin täytä hänen kätensä työllä,
sydämensä rakkaudella,
mielensä tarkoituksella,
muistinsa hyödyllisellä tiedolla,
tulevaisuutensa toivolla ja vatsa ruoalla.


- Frederik E. Crane

Nyt kun suuri osa kavereista, ystävistä ja tutuista tietää muuttosuunnitelmastamme, olen itse helpottuneempi ja onnellinen. Jokainen tekee tietysti itse päätöksensä, mutta joskus joillekin asioille kaipaa muiden tukea jossain muodossa, ja sitä olen saanut, kiitos Teille kaikille!

Edessä on mukavaa "työtä", remontointia, sisustamista; uuteen puutarhaan tutustumista, kevään odotusta; kaikkien lukematta jääneiden kirjojen ahmimista; ulkoilua ja tutkimusretkiä Koiran kanssa.

Rakkautta ja tarkoitusta elämään tuo Miehen tukeminen (kun kiltti antaa lokkeilla jonkun aikaa siivellä), ystävien muistaminen vaikkapa kirjeitse - niin paljon on tuhraantunut aikaa työhön, ettei ole jaksanut kaikkia muistaa, niin arvokkaita kuin ystävät ovatkin! Koiran kanssa mulla on vielä paljon töitä tehtävänä. Itseni kanssa saan käydä tavoite- ja kehityskeskustelua, jotta saan selville, "mikä minusta tulee isona". 

Muistin kanssa saa myös tsempata, saksa tuli kirjoitettua lukiossa, mutta harjoituksen puute on surkastuttanut sen osan aivokapasiteetista; siinäpä muistiharjoitusta kerrakseen, kun koitan uudella kylällä saada päivittäiset asiat hoidettua! 

"Hyvä ruoka, parempi mieli" olkoon myös mottona muuton myötä, kiireessä tulee tehtyä & syötyä vähän mitä sattuu, ja hotkittua kaikenlaista - siinä olkoon myös tavoitetta tulevaan!

Näistä asioista meinasin myös tässä blogissa kirjoittaa.

Toivoa on aina!


2 kommenttia:

Kerro kommenttisi ja terveisesi täällä!