28. lokakuuta 2014

Mehr Sympathie, bitte!

Aijai, muistuttakaa seuraavalla kerralla, kun alan maalata koko taloa, että mä. en. pidä. tästä. enää. Selkä oli eilen niin kipeä, että piti kävellä linkussa, ja nukkua tiikeribalsamin käryssä. Jos mulla ei tämän jälkeen ole vähintäänkin hyvä mieli, niin ainakin allit on muuttaneet käsivarren alapuolelta lähemmäs habaa ja olkaa! Ja tuolille-ponnistus-pakara on kasvanut tuota laiskempaa mahtavammaksi.

Auttaisi asiaa tietysti, että asettaisi itselleen joskus vähän armeliaamman aikataulun, eikä sellaista, että viikonloppuna tulee vieraat, kaiken pitää olla kunnossa, ja leipoakin pitäisi. Eihän mulla enää ole kuin kaksi ja puoli seinää jäljellä (ja maali loppu), viidet verhot ommeltavana, sitten kaiken suojamateriaalin siivous, PikkuKartanon siivous, ja Kohtuullisen Suuri Suunnitelma halloweeniksi. Enhän mä voi toiseksi paikallisille jäädä, joilla on ollut jo kuun alusta asti kurpitsoja oven suussa ja pelättejä kukkapenkissa.. Apua, tuleekohan täällä trickortriittaajia ovelle? 


(Mutta ah, mikä zen laskeutuu ylle ruokailuhuoneen vaaleudessa, muutama taulukin on jo seinällä. Ja olohuoneen lamppu katossa - uskokaa tai älkää!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommenttisi ja terveisesi täällä!