5. elokuuta 2014

Ein Tipp für Köln Besucher

Jos liikutte Kölnissä (tai Münchenissä; Sveitsissä, Italiassa, USA:ssa, Kanadassa...), ja kaipaatte jotain muutakin tekemistä kuin Domia ja Kölschiä, suosittelen varaamaan ajan Adventure Roomiin. AR on logiikka- ja arvoituspeli, jossa vihjeiden, aivopähkinöiden ja tehtävien kautta koitetaan päästä ulos lukitusta huoneesta tunnissa. Kölnin AR sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta. Kuvia en ottanut, ettei yllätys mene pilalle ;)

Seikkailu ei ole vaarallinen eikä pelottava, ja täällä sen saa tehdä joko saksaksi tai englanniksi - valitsimme jälkimmäisen - mutta suurimpaan osaan tehtävistä ei tarvita kielitaitoa vaan hoksottimia. Tehtäviä on runsaasti, ja pelistä teki jännittävän tuo aikaraja - vain vajaa kolmasosa joukkueista selvittää tiensä ulos ajoissa! Me ratkaisimme viimeisen tehtävän samalla sekunnilla kuin aika loppui; emme ehtineet ovelle ajoissa, joten emme oikeasti selvittäneet tehtävää - mutta laskimme itse itsemme voittajiksi! :)

Meitä oli huoneessa neljä, ja suosittelen tätä ryhmäkokoa - kahdestaan tunti ei ehkä riitä ratkaisemaan kaikkia tehtäviä, tusinalle tilaa ei ehkä ole tarpeeksi. (Isommat) ryhmät voivat suorittaa seikkailun myös kaksintaisteluna. Jos jokin jää pelissä askarruttamaan, pelin vetäjä kertoo lopuksi kyllä ratkaisut. Tunti vierähti hetkessä, ja meillä oli todella hauskaa, saatanpa käydä jossain toisessa kohteessa uudestaan testaamassa harmaita aivosolujani. Tallinnaan avataan tänä vuonna näköjään myös Adventure Room, käykää siellä, jos ette ole tulossa meille päin! :)

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Nyt myös Helsingissä tarjolla vastaavaa. Tää juttu taitaa olla pinnalla: insideoutescape.com

    -K

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä K! Musta tämä oli kerrassaan mainio juttu tehdä kavereiden kanssa!

    VastaaPoista

Kerro kommenttisi ja terveisesi täällä!