3. marraskuuta 2014

This is Halloween!

Seinät saivat ajoissa uuden värin, loputkin taulut ripustettiin, muutamat verhot tuli ommeltua ja uusia valonlähteitäkin talosta löytyy! PikkuKartano siis valmistui aikataulussa! Onneksi saksalainen saapuu juhliin vasta ehkä tuntia - puolitoista ilmoitettua aikaa myöhemmin, joten kaikki olemassa olevat koristeetkin olivat paikoillaan, ja ruoka ja juomat, jopa emäntä, valmiina ennen vieraiden saapumista! Muutama karkkitaikepponen -lapsi sai hyytävän yllätyksen Koiran ottaessa heidät äänekkäästi portilla vastaan, mutta naapurisopu lienee myös turvassa edelleen.


Tuosta sisään lepakkojen osoittamaan suuntaan

iik!

Emäntä yritti, vaikka mustaa löytyi
silmien alta ihan luonnostaan

Miehen ideasta tarjosimme "suomalaista" pikkusyötävää - korvapuusteja (illan hittituote!), dipattavia kasviksia (dipit tietysti Taffelin dippimausteista, suuri kiitos niiden toimitukseen osallistuneille tahoille!), sekä salmiakkia, Lontoon rakeita ja Fazerin suklaata. Muutama muu kylkiäinen ja tietysti sympatiakakku (eli red velvet cake), ja jämiä jäi käsittämättömän vähän. Olutta ja muita pulloja taisi tulla lahjaksi yhtä paljon kuin niitä kulutettiin, eli jos jollakulla on jano - tervetuloa!


Lonskut, niin kauan kuin niitä vielä oli..
Sympatiaa, vähän vähemmän sympaattisessa muodossa tällä erää!

Muutamia huomioita paikallisista tavoista: 
* sisään tullaan kengät jalassa (minä tiesin tämän, Mies ei, ja asiasta ilahtuneena hänkin tallusteli loppuillan kotona tossut jalassa!); 
* kukkakaali ei ole ilmeisesti paikallisten suosiossa; 
* korvapuustit sen sijaan menivät kaikki, ja saivat monta erityismainintaa illan aikana (vaikka paloivat pohjasta ja olivat mielestäni liian vähällä täytteellä - note to self); 
* salmiakkia oli testailtu, mutta vähän maisteltuja nameja löytyi illan päätteksi sieltä täältä. 
* Snörenit ja Lontoon rakeet upposivat. 
* Ohjelmaa olisi pitänyt olla, mutta mitä..? Vieraat kyllä viihdyttivät itseään, ja juttelivat kaikki kaikkien kanssa, mikä oli ihanaa - löysimme pari kertaa Miehen kanssa toisemme istumasta keskenämme sohvalla!

Ilta oli äänekäs ja hauska, saimme monta vastakutsua ja ideaa uusille projekteille ja retkille, sekä monta hassua viestiä vieraskirjaan. Puolet vieraista olivat myös pukeutuneet illan teeman mukaisesti, mikä ilahdutti erityisesti emäntää :) Uskallamme siis julistaa PikkuKartanon valmiiksi, ja sisäänajetuksi!






 P.s. (Kuvia valmiista alakerrasta tulossa parin postin päässä!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommenttisi ja terveisesi täällä!