3. marraskuuta 2015

Tipps für meinen Blog..

Koska olen melkoinen mestari kaikkien teknisten laitteiden kanssa - sähköisistä palveluista puhumattakaan - onnistuin päivittämään viimeisimmän postaukseni eiliseltä tuonne lokakuun puolelle, enkä suinkaan uusimmaksi. 

Marraskuun luurangot löytyvät siis poikkeuksellisesti vasta halloween-askartelujeni jälkeen. Blogini seuraaminen on siis taidelaji - kiitos siitä teille! :)

Onneksi blogger kertoo jotain myös minulle, nimittäin pieniä tilastoja teistä lukijoista. Näen, että teidän joukossa on uusia ystäviä ympäri maailman ja se ilahduttaa minua; alkuun kun ajattelin, että ehkä vain sukulaiset ja muutamat ystävät saisivat tätä kautta kuulla hieman meidän kuulumisiamme täältä Saksanmaalta.

Välillä minulta toivotaan hieman henkilökohtaisempia aiheita ja tekstejä. Muutto ulkomaille, lopputilin ottaminen töistä, Hausfrauna olo, avoin tulevaisuus - kyllähän tässä joutuu itse pohtimaan syviäkin asioita ja aiheita, ja kun tapaan teitä ystäviä aina silloin tällöin, esitätte tiukkoja kysymyksiä. Välttelen isojen vastausten antamista, koska en ole itsekään ihan varma, miltä tuntuu. 

Ehkä saan näitä vielä kirjattua tänne blogiinkin, nyt kun illat ovat pimeät ja siirrymme kynttilän valoon sisälle. Tuleva vuosi tuo joka tapauksessa muutoksia elämäämme, joten päätöksiäkään ei voi enää kovin kauaa vältellä.

Ilahdun myös aina kommenteistanne, vaikkeivät aiheeni olekaan aina mitään kovaa keskustelua herättäviä. Jos toivot tietoa jostain paikallisesta aiheesta, tai haluat kuulla ajatuksiani jostain asiasta, voit vinkata niistä myös kommenteissa - ihan anonyymistikin, jos niin haluat! 

Vauhdikasta viikkoa, kiitos kun piipahdat lukemaan kuulumisiamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommenttisi ja terveisesi täällä!