29. toukokuuta 2015

Nie endender Sommer


Kotimaassa koulut loppuvat ja kesälomat alkavat, ja joka vuosi tämä toukokuun loppu on ihana, pikkuisen haikea hetki minulle, jostain selittämättömäästä syystä. Koulussa kun en ole ollut aikoihin, enkä edes kenenkään päätääjäisissa tai lakkiaisissa. Mutta se ihana tunne vapauden alusta, ja kavereiden hyvästelystä pariksi kuukaudeksi, suvivirren sävelet ja kakkukahvit - ne tulevat joka vuosi mieleen! 

Täällä on jo täysi kesä, ja minun käy paikallisia lapsia sääliksi - he joutuvat hikoilemaan koulun penkeillä vielä ainakin kuukauden, jos toisenkin, ennen lomia! Raukkaparat.. koko kesä koulussa. Meidän kylillä lomat alkavat vasta heinäkuun paremmalla puolella. Mieli kaipaa luokkahuoneista pelloille, keltaiseen valoon, lämpöön, heinän tuoksuun.. 

Yksi kaikkien aikojen lempielokuviani on Virgin Suicides, ja sieltä ylläolevan kappaleen ihana kohtaus, jossa tytöt viilettävät niityillä.. Tässä viikonlopuksi lisää niittykuvia - ihanaa kesälomaa kaikille (nuorille) sieluille, alkoivat lomanne jo tai jouduttepa vielä odottelemaan ja haaveilemaan!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommenttisi ja terveisesi täällä!